Brunch ud af huset – bestil en lækker buffet

* * *

Skal du afholde konfirmation, fødselsdag eller et andet arrangement, og leder du efter et sted i nærheden af Roskilde eller Holbæk, hvor du kan bestille brunch ud af huset? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Dall’s Smørrebrød i Skibby kan du bestille en lækker og velsmagende buffet ud af huset, som egner sig perfekt som både brunch og frokost til sommerens festlige arrangementer.

Vi leverer gerne mad til fest, som kan sætte prikken over i’et på dit arrangement, uanset om du ønsker at bestille mad til konfirmation, mad til fest eller mad til fødselsdag.

Vælg den buffet ud af huset der passer til dit arrangement

Vi har et stort udvalg af lækre buffeter, således at der er noget at vælge imellem for enhver smag. Alle vores menuer indeholder kød, som er tilberedt på grill, og menuerne er sammensat med fokus på let og velsmagende sommermad. Vi tilbyder både kold og varm mad ud af huset.

Det kan også være, at du selv har indkøbt kød til dit arrangement, men blot står og mangler tilbehør. Så kan vi også være behjælpelige, idet du har mulighed for at købe tilbehør separat. Det kan for eksempel være:

  • Pastasalat
  • Broccolisalat
  • Kartoffelsalat
  • Blandet salat
  • Coleslaw
  • Flødekartofler
  • Brød og smør.

Hvis du ønsker andre former for brunch ud af huset, kan vi også være behjælpelige med det. Vi tilbyder for eksempel også kuvertmenuer, lækre sandwichs og smørrebrød.

Kontakt os og bestil brunch ud af huset

Du er velkommen til at tage kontakt til os, eller til at kigge forbi vores butik i Skibby, for en snak omkring dine ønsker og behov eller for at bestille lige netop den buffet ud af huset, som passer til dit arrangement og dine gæster.

Er du klar til at bestille?

* * *

Hos Dall’s Smørrebrød leverer vi mad ud af huset på Sjælland fra vores butik på Hovedgaden i Skibby. Vores kunder kommer primært fra området omkring Skibby, Roskilde og Holbæk. Har du brug for mad ud af huset et andet sted på Sjælland, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Så finder vi en løsning.

Dall’s Smørrebrød leverer maden med et smil.

DALLS SMØRREBRØD

Hovedgaden 70, 4050 Skibby
Telefon: + 45 4752 8322
Email: dallsskibby@gmail.com

Sociale medier

Bestilling

Ring og bestil mellem kl. 06:30-17:00 på telefon eller kom ind i butikken. Der kan også bestilles på mail.

Åbnignstider

Åbningstider i julen

Lukket 24.-25.-26.-27. december
Lukket 1.-2.-3. januar.

Åbningstider i 2021:

Mandag til fredag 06.30 - 15.00
Lørdag 7.00 - 13.00

Sommerferie lukket fra den 9 juli til den 18 juli